Tuesday, June 26, 2012

Reamenajarea inteligenta a spatiului

Este exact un an fara 3 zile de la ultima postare si stau si ma gandesc cu ce lucruri mi-am ocupat timpul de am uitat complet de blog, dar odata cu mutarea la Suceava imi propun sa-l reiau mai ales acum cand m-am apucat serios de treaba. Am reamenajat camera astfel incat sa para un mini atelier unde sa imi pot pune in practica ideile in materie de haine ,astfel incat am incercat sa creez mai mult spatiu pentru masuta cu masina de cusut, materiale, oglinzi , tipare si manechine.Pentru o camera spatioasa trebuie facute cateva artificii simple care ajuta mult la depozitarea obiectelor care nu ne mai sunt utile dar care dorim sa le pastram . Astfel de obiecte pot fi depozitate in cutii (de pantofi de ex) pe care eu le-am imbracat in hartie colorata , la finalul operatiunii au iesit foarte simpatice
Pantofii sunt si ei o problema, eu am optat pentru un raft care se asambleaza foarte usor si e foarte practic de depozitat dar in acelasi timp foarte spatios, plus de asta pantofii nu trebuiesc tinuti in cutii, ei stau aerisiti si mereu ii gasiti pe cei cautati (nu e nevoie sa rascolesti toate cutiile pentru o pereche). 
Si in final pt. ca incaperea sa para si mai spatioasa am mutat patul in dreptul geamului , nu numai ca e foarte placut sa te trezesti dimineata cu soarele care bate deasupra geamului dar il pot folosi in timpul zilei si ca o mini canapea foarte practica. Dupa toate miscarile acestea strategice camera e mai spatioasa si utila in acelasi timp, pana si Tom e de acord cu mine cu toate ca nu prefera nici saltelele moi nici fotoliile pufoase, el e fascinat de fereastra











 


 





4 comments:

Unknown said...

The room looks lovely ! De acum te urmaresc prin GFC

pupici, Delia

Alice in vintageland said...

Arata super - si eu am o mare problema cu spatiul, prea multe haine si alte nimicuri! Imi place mult tapetul si voalul colorat de deasupra patului!

Alice in vintageland said...

Arata super - si eu am o mare problema cu spatiul, prea multe haine si alte nimicuri! Imi place mult tapetul si voalul colorat de deasupra patului!

Joy Shana said...

Cute room, nice blog, follow each other?
http://shana-style.blogspot.com