Wednesday, June 29, 2011

Good bye Iasingtown 



 Well, well.. s-a terminat si cu Bulevardul Independentei bloc Carmen , si in acelasi timp cu ultimul an de facultate petrecut in Iasi. Si pentru ca ploua si e urat ce ramane de facut inafara de a impacheta bagaje, iar lucrul asta devine o placere cand il ai alaturi pe Mister Muscle, (varianta feminina binenteles), care mai e supranumit si Atanasoaie Ana Cristina :)))).
Si ca sa nu devina plictisitoare toata treaba cu impachetatul, am gasit niste caciuli de iarna cu care ne-am pozat de zor. Ce a iesit inafara de bataie cu haine, urecheala si strambaturi?..pai probabil ochii de la atata efort depus …a si cateva poze comice desigur:)).
Cat despre ultima seara nu pot spune decat ca s-a finalizat cu o cina “romantica”, spaghetti , vin, si binenteles discutii filozofice, si amintiri :)))
Draga mea o sa-mi fie dor de tine dar nu-i nimic “pentru toate celelalte exista BlueAir”. 

PS: Sa nu uiti de videoclipurile care ti le faceam prin perdea seara tarziu pe melodia de la Provincialii Sarutul noptilor de rai, nici de torturile de la 3 dimineata ,muntii de paste si prima zi de Post :)))), nici de tava cu bezele arse sau de `Condica de sugestii si reclamatii`, o sa-mi fie tare dor de tine…:(
I will miss you Pisu,  >:D<









10 comments:

Dragoş said...

A fost probabil una din cele mai frumoase etape din viata voastra si faptul ca ati impartit si bune si rele si ati supravietuit nu poate decat sa va bucure. Viata face de cele mai multe ori ca oamenii sa se reintalneasca in cele mai neasteptate ipostaze...si vorba ta, la urma urmei atata timp cat exista Blue Air , nimic nu e imposibil .P.S. Sunteti amandoua niste frumoase :)

Unknown said...

Nu putem decat sa-ti multumim pt comentariul dragut scris de tine Dragos,( iar in parte pt tine sa-ti spun sa ai grija de Cristina) asa cum te pricepi mai bine. :*

stilistele said...

ah, imi plac la nebunie zilele de packing cu prietenele!!! cred ca v-ati amuzat teribil! ;)

Unknown said...

Da, e drept, a fost mai mult decat distractie :))

Ana Cristina Atănăsoaei said...

A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.
Si mie o sa imi fie dor de tine,Pisulina! :*

Unknown said...

:((( de ce ai zis-o, ca sa plang eu iar . Numai socuri emotionale am avut in ultima vreme.

De Vero said...

Superbe fotografiile! Imi place mult caciula ;)

http://de-vero.blogspot.com

Amelia T. said...

Sunt tare dragalase pozele...

Ana said...

Ohhh I miss my girlfriends<3<3<3

cheap boutique said...

buna, am vazut ca te intereseaza produsele nyx, in 30 pun comanda pentru produse nyx, daca doresti ceva ma gasesti la cheapb@yahoo.com sau pe http://cheaplboutique.blogspot.com . Scuze daca am deranjat.