Wednesday, April 6, 2011

Memories

“   Te trezesti dimineata si simti ca esti indepartata dintr-un joc, esti scoasa afara fara nici o explicatie fara macar sa-ti dai seama daca ai avut sau nu vreo vina. Incerci sa ceri explicatii , nu le primesti incerci in zadar si a doua oara gandindu-te ca poate nu te-ai facut inteleasa apoi observi ca esti tratata cu indiferenta ca si cand nu ai fi fost niciodata in acel joc, spui stop si iti promiti ca de maine o sa-ti vezi de ale tale. Esti linistita o perioada cu toate ca te doare si nu intelegi multe lucruri care trec pe langa tine dar speri ca o sa fie bine. Iar timpul trece pe langa tine si lumea in jurul tau se schimba , iar tu ramai acolo in loc ca un ceas care se opreste si nu mai bate ora fixa, ca mai apoi sa reintri in calmul cotidian de alta data.
E iar dimineata ridici capul sperand ca totul merge spre bine cand dintr-odata apar noi jucatori in jocul tau, la inceput esti uimita apoi incepi sa-ti dai seama ca defapt asa e in viata, prietenia adevarata nu exista...dar trecand peste toate astea afli de la cine nu ar trebui ca defapt TU,femeia  cea care ai oferit atat de multe, si ai visat la vitor, tu “ai inselat”. Te gandesti intai daca e o gluma apoi iti dai seama ca in viata nimeni nu se oboseste sa lupte pentru ceva...nimeni nu cauta sa descoase adevarul, pretindem ca avem prieteni care ar arunca peste noi, cand ar avea ocazia ,un pumn de pamant pentru a ne afunda mai tare , si aici vine si intrebarea pe care nu o intelegi : Chiar se merita sa lupti pentru un “Cineva” care nu are curajul sa te descopere asa cum esti tu cu adevarat..care nu cauta adevarurile in viata adevarata ci le ia gata descoperite dintr-o lume din care nu apartine. Si atunci te intrebi ...De ce ai mizat totul pe o carte cand el mai avea in mana un pachet de Asi....”
Acum oricum e alta dimineata in care  incerci sa te regasesti in lucruri marunte, in zambete trecatoare si in copilarii...”
In amintiri si-n fapte e praf...
 

























14 comments:

Boheme.Fille said...

Really classy and chic outfit! Great photos too!

ColourMePretty said...

"De ce ai mizat totul pe o carte cand el mai avea in mana un pachet de Asi....”....so true! O femeie ar renunta la orice pentru o iubire chiar si nebuneasca, si fara viitor. Ar parasi tara, prieteni, locuri, fiinte, lucruri dragi ca sa dea toate sansele sa fie totul bine. Un barbat nu e dispus sa faca sacrificii prea mari, ei functioneaza pe principiul "si-am invatat ca pentru mine, dupa o alta tot o alta vine". Nu dau sfaturi, as fi ultima indreptatita sa spuna ce e bine si ce-i rau caci port si eu crucea mea. Dar...nu merita durere, cel mult dezamagire si cu timpul dezgust. Viata e asa, fara explicatii, fara reguli, te trezesti luat pe sus doar ca sa fii doborat de la o inaltime cat mai mare.
Si esti asa frumoasa si delicata, si te imbraci atat de chic, meriti o strada cu un soare mai stralucitor si mai cald. Ca hainele dau mai bine pe piele aramie. :))
te pup

Anka said...

Imi place foarte mult outfit-ul! Jacheta si fusta sunt superbe!!!:*:*

Unknown said...

"ar parasi si tara" cam da, cam asa am gresit si eu si am lasat in urma si prieteni si familie si tot, dar ce poti face fiecare greseste si da cu capul. E atat de adevarat ceea ce spui tu Ramona, si cred ca doar o femeie e cu adevarat capabila sa inteleaga sentimentele astea pt ca doar noi avem sensibilitatea aia calma si de durata.

fashion provocateur said...

HOLY model! you look fabulous i love all your pictures that skirt and jacket is amazing..
brunettes are so amazing :)

thank you so much for stopping by love your blog as always!!!

fashion provocateur

Chicago Chic said...

You are beautiful and I love your style! xo

Unknown said...

Beautiful pictures :) Looks like it was a nice time. Your outfit is Sooo stunning and You are gorgeous xx

Unknown said...

tnx my dears >:D<

Stilistele said...

foarte frumoasa tinuta; clasica si de efect!

k said...

this is such a fabulous outfit - all of the pics are so good, too!

marrya said...

Foarte frumos! Imi place3 stilul tau de a te imbraca,esti tare eleganta:) Am vazut ca m-ai vizitat pe unul din blogurile mele cu ceva timp, cred ca a fost ceva in neregula pt ca deabia acum am vazut:P oricum mi-am unit cele doua bloguri, si sper sa nu mai apara probleme:)

Anonymous said...

ador tinuta!

ItsNoStress said...

impecabil outfitul :x si sprancenele tale arata foarte bine!

Gabriela said...

foarte frumoase poze ai!