Wednesday, April 6, 2011

Memories

“   Te trezesti dimineata si simti ca esti indepartata dintr-un joc, esti scoasa afara fara nici o explicatie fara macar sa-ti dai seama daca ai avut sau nu vreo vina. Incerci sa ceri explicatii , nu le primesti incerci in zadar si a doua oara gandindu-te ca poate nu te-ai facut inteleasa apoi observi ca esti tratata cu indiferenta ca si cand nu ai fi fost niciodata in acel joc, spui stop si iti promiti ca de maine o sa-ti vezi de ale tale. Esti linistita o perioada cu toate ca te doare si nu intelegi multe lucruri care trec pe langa tine dar speri ca o sa fie bine. Iar timpul trece pe langa tine si lumea in jurul tau se schimba , iar tu ramai acolo in loc ca un ceas care se opreste si nu mai bate ora fixa, ca mai apoi sa reintri in calmul cotidian de alta data.
E iar dimineata ridici capul sperand ca totul merge spre bine cand dintr-odata apar noi jucatori in jocul tau, la inceput esti uimita apoi incepi sa-ti dai seama ca defapt asa e in viata, prietenia adevarata nu exista...dar trecand peste toate astea afli de la cine nu ar trebui ca defapt TU,femeia  cea care ai oferit atat de multe, si ai visat la vitor, tu “ai inselat”. Te gandesti intai daca e o gluma apoi iti dai seama ca in viata nimeni nu se oboseste sa lupte pentru ceva...nimeni nu cauta sa descoase adevarul, pretindem ca avem prieteni care ar arunca peste noi, cand ar avea ocazia ,un pumn de pamant pentru a ne afunda mai tare , si aici vine si intrebarea pe care nu o intelegi : Chiar se merita sa lupti pentru un “Cineva” care nu are curajul sa te descopere asa cum esti tu cu adevarat..care nu cauta adevarurile in viata adevarata ci le ia gata descoperite dintr-o lume din care nu apartine. Si atunci te intrebi ...De ce ai mizat totul pe o carte cand el mai avea in mana un pachet de Asi....”
Acum oricum e alta dimineata in care  incerci sa te regasesti in lucruri marunte, in zambete trecatoare si in copilarii...”
In amintiri si-n fapte e praf...