Wednesday, August 11, 2010

Memories
Dupa cateva zile in care nu am postat nimic, am gasit in timp ce faceam curat prin calculator fotografiile de luna trecuta din Le Havre si m-am gandit ca ar fi frumos sa le dedic un post, mai ales ca ele sunt intr-un numar foarte mare. Outfitul este desigur clasic, costum de baie si nelipsita palarie care ne protejeaza de razele solare in aceasta perioada. Si pentru ca nu am prea mult timp la dispozitie nu-mi ramane decat sa incarc pozele.

Thursday, August 5, 2010

Don`t worry, the school doesn't start yet!
Even if my outfit looks like a schoolgirl's, don`t worry, we don`t start the school yet! It still smells summer and we all enjoy it. My outfit was simple and comfortable, with black,white and a little gray.
I wore my new Zara jacket and my new Chanel earrings. Here are the pictures. Chiar daca outfitul meu arata ca unul de scolarita nu va ingrijorati, scoala nu incepe! Inca miroase a vara ,si cu totii ne bucuram de ea. Outfitul meu a fost simplu si confortabil , cu negru , alb si putin gri. Am purtat noua mea jacheta Zara si noii mei cercei Chanel. Iata pozele!
  • Zara jacket
  • Mim skirt
  • Chanel earrings
  • Chanel watch